İYİ Parti’de Erzurum Depremi

İl Başkanı İbrahim Dumlu, hem görevinden ve hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı. Dumlu açıklamasında, “HDP ile aynı istikamete bakıyor olmak bile bizim ve bizim gibiler için büyük bir züldür” dedi.

Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 14:47:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti’nin Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu, hem görevinden ve hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İbrahim Dumlu, istifa açıklamasında şunları söyledi: “Bizim töremiz de bellidir, mayamız da bellidir. Hal böyle iken bizim Türk-İslam davasından başka davamız olmamıştır, olmayacaktır. Ancak geldiğimiz nokta göstermiştir ki; içinde bulunduğumuz bu siyasi platformun, bizim gibi düşünen Ülkücülerle ortak bir paydası, ortak bir dokusu ve de ortak bir hedefi kalmamıştır. Değil işbirliği, uzlaşı ya da uyum, HDP ile aynı istikamete bakıyor olmak bile bizim ve bizim gibiler için büyük bir zuldür ve töreden uzaklaşmakla eş değerdir. Ucunda ister ikbal, ister mevki’i ya da makam ve isterse dünyevi menfaat olsun, hiç fark etmez. Bizim kökümüz de bellidir, kökenimiz de; rotamız da bellidir yönümüz de. Bu sebepten dolayı bilinmelidir ki; bundan böyle bizim safımız, Cumhur İttifakı’nın yanıdır ve dahi Cumhur’dan yanadır. Kurucu Erzurum İl Başkanı olduğum İYİ Parti ile bundan böyle uzaktan veyahut yakından hiçbir bağım kalmamıştır. İYİ Parti’den ve İYİ Parti’deki tüm görevlerimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum.” 

Pusula Gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732