İYİ PARTİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ERDAL TUYSUZ YENİ YIL MESAJI

2020 yılı sevinçleri, hüzünleri ve sıkıntılarıyla geride kalırken, ülkemiz ve şehrimiz için yeni umutlarla yeni bir yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 16:36:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Tuysuz; İstanbul  ilimiz farklı kültürleri barındıran, farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan adeta bir kültür ve medeniyet şehridir. “Sürdürülebilir kalkınma için insan odaklı hizmet” ilkesi ile hareket ederek, halkımızın refahını ve sosyal gelişiminin artırılmasını hedeflediğimiz 2020 yılında, kentimize,İlçemize ve tüm Ülkemiz adına sağlık Mutluluk refah, huzur diliyorum.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak her zaman vatandaşın yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim. Sizlerin yaşam kalitesini artırmak, amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda, önce sizlere ve yaşadığımız çevreyi önem veriyoruz.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak demokrasi kültürünü benimseyip, birlik, beraberlik, barış ve hoşgörü duyguları ile çalışmalarımızı bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek sorunlara yaklaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yıla girerken hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygularının hakim olduğu bir dünya ve Ülke olmak özlemiyle yeni yılın genelde tüm insanlığa, özelde tüm vatandaşlarımıza, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732