İTÜ’nün Öğrenci Takımları Buluşuyor

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin farklı mühendislik bölümlerinden öğrencilerinin oluşturduğu proje takımları 30 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 14.00’da İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde bir araya gelecek.

Teknoloji Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 14:50:42
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

İTÜ’lü takımlar buluşması mottosuyla bu yıl ilk kez düzenlenecek etkinlikte, otonom araçlar, insansız hava araçları, model uydular, roket tasarımları, rov ve rover araçlar, güneş ve hidrojen enerjili araçlar ve deniz araçları olacak. Uluslararası yarışmalarda Ülkemizi başarı ile temsil eden 15 İTÜ’lü takım projelerini sergileyecek.

Takımlar gösteriye hazır

2020 yılı yarışları için son hazırlıklarını yapan takımlar, birbirleriyle yarışma öncesi deneyimlerini paylaşacak. Mini gösterilerinde yapılacağı etkinlikte öğrenci takımlarının son teknolojik çalışmaları ilk kez görücüye çıkacak.

İTÜ AUV Takımı, İTÜ Deniz Bisikleti Takımı, Fabbees Dijital Fabrikasyon Takımı, Facilis Otomobil Takımı, ITUASTeam, İTÜ Racing, İTÜ Rover Takımı, İTÜNOM, İTÜ Rov, İTÜ GAE, İTÜ APİS, ITU Hydros Takımı, İTÜ Albatros, İTÜ Robotik Arama Kurtarma Ekibi ve İTÜ Lagari Roket Takımı etkinlikte yer alacak takımlar arasında bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732