İttifak sona mı eriyor? MHP'nin AK Parti'nin davetini reddettiği iddia edildi

AK Parti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin eksikliklerini belirlemek için kurulan komisyona MHP'den de bir üye istedi. MHP'nin ise, "yürütme içinde olmadığı için" bu isteği kabul etmediği iddia edildi.

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2019 18:20:07
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin birinci yılını doldurmasının ardından, sistemin eksikliklerini belirlemek için kurulan komisyon çalışmalarına devam ediyor. AK Parti'deki "değişim" beklentisinde gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. AK Parti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin eksikliklerini belirlemek için kurulan komisyona MHP'den de bir üye istedi.

MHP'NİN, AK PARTİ'NİN ÖNERİSİNİ KABUL ETMEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Duvar'ın haberine göre; AK Parti, komisyon çalışmasına MHP'den de bir üye vermesi istendi. Ancak MHP, "yürütme içinde olmadığı için" bu öneriyi kabul etmedi.

MHP'nin komisyonun çalışması ortaya çıktıktan sonra bir değerlendirme yapacağı öğrenildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732