İSTANBULLU'YU CEZALANDIRIYORMUSUNUZ ?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesin'de yapılan toplantı'da tüm ilçe Belediyeleri ile koordineli çalışmak isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu boykot ettiler.? toplantıya hiçbir Ak Partili Belediye Başkanı katılmadı.

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 09.07.2019 18:16:09
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

İBB'nin ilçe belediyelerle koordinasyonlu çalışması ve tüm ilçe belediyelerinin sorunlarının, ortak bir çözümle ele alınması için düzenlediği toplantıya, AKP'li belediyelerin hiç birisi katılmadı!

Daha önce hiç bir ilçe Belediye Başkanının İBB başkanından randevu bile alamadığı bir durumda, bu toplantıya katılmamak, İstanbulluyu cezalandırmak içinmi ? yoksa bulunduğunuz ilçe lere hizmet etmek gibi bir derdinizmiyok.? 

Kordineli çalışmak istemeyen Ak Partili Belediye Başkanlarının birliğe karşı çıkmalarının altında nevar ? 

Gönül Belediyeciliği diye Çıktığınızı iddia ettiğiniz bu yolda yönettiğiniz ilçeyi yada seçmeni gönüllerden çıkarıp cezalandırmak sizlere birşey kazandırmaz aksine bu tutumunuz sizleri dahada çok dibe götürür.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732