İSTANBUL VALİSİNDEN SARIYER BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Sarıyer Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Başkanlık Binasında bir araya gelen Yerlikaya’ya Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’de eşlik etti.

Yayın: 23 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2019 19:00:37
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Sarıyer Belediyesi’nin Breeam sertifikalı, doğa dostu, yeşil ve engelsiz erişim özellikleriyle dikkat çeken binasını da gezen Vali Ali Yerlikaya, Başkan Genç’i tebrik ederek başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şükrü Genç’te, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Yerlikaya İstanbul’un sorunlarına yönelik çözümleri birlikte bulmak için diğer belediyelerle de bir araya gelmeye devam edeceğini dile getirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732