İSTANBUL SANAT OFİSİ ‘nin yeni oyunu ERBOT 2534 (Erzurumlu Robot) seyirciyle buluşuyor.

ERBOT 2534 isimli oyun  yerli üretim bir robotun Türk ailesi içindeki denenme sürecini konu alıyor. Ancak bu robotun ilginç bir özelliği vardır mucidinin vasiyeti üzerine Erzurum şivesiyle konuşmaktadır. 

Sanat Yayın: 10 Şubat 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.02.2019 14:48:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Halka açık ve ücretsiz olarak 7 ŞUBAT PERŞEMBE günü ESENLER KADİR TOPBAŞ KÜLTÜR MERKEZİ’nde Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek olan ERBOT 2534 (Erzurumlu Robot) konusu itibari ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. 
Oyun, Gizli bir görevde kullanılmak üzere milli bir robot üretme kararı alınması ile başlıyor. Bunun için gizli çalışmalar yürütülmüş en nihayetinde ilk milli robotumuz ERBOT 2534 son aşamasına gelmiştir... Bu milli proje için artık son bir adım kalmıştır o da robotun bir aile ortamında gözlemlenmesi…  Projenin mucidi Hüseyin Beyin vasiyeti doğrultusunda Erzurum şivesi ile konuşan ERBOT samimi ve esprili konuşmaları, kendine has tavırları ile çok kısa sürede ailenin kalbini kazanacaktır! Tabi ki seyircinin de. 
Hüseyin ERKANLI, Alper TÜREDİ, Nilüfer ERKANLI, Meltem YÜKSEK, Umut AÇABUĞA , Özhan MORKAN’ın rol aldığı oyunun yönetmenliğini aynı zamanda oyunun yazarı olan HÜSEYİN ERKANLI, Genel Sanat Yönetmenliğini NİLÜFER ERKANLI, Dekor Tasarımını HARUN RAŞİT yaparken
Genel Yapım Koordinatörlüğünü ise FATİH KÜÇÜK üstleniyor
Tiyatro sahnelerinde daha önce alışık olmadığınız bir kahkaha tufanına hazır olun.
ERBOT 2534  7 ŞUBAT Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi, 22 Şubat Eyüp Sultan Kültür Merkezi, 25 Şubatta ise Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezinde seyircisi ile buluşacak
ERBOT 2534 Samimi Sıcacık Bir Aile Komedisi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Maddi Katkıları ile

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732