İSRAFI İLE 1 NUMARA İLÇE BELEDİYESİ ''KARTAL''

Bütçe kısıtlılığından yakınan Kartal İlçe Belediyesi Yaptığı israflar ile yükselen tek ilçe Belediyesi !! İstanbul ilçe belediyeleri arasında belediye hizmetleri olarak yapılan anketler ve keyfi basın desteği ile kendisini 1.inci olarak gösteren Kartal İlçe Belediyesi hizmetleri ile mi israfıyla mı 1. Sırada.?

Gündem Yayın: 25 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 25.04.2022 20:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şu anda 586 milyon Türk lirası borcu olan Kartal Belediyesi, en fazla dikkat çeken harcamalarından biri ise medya sektörüne harcanan bütçenin büyük bir çoğunluğu ulusal kanallara verilirken yerel gazetelere verilen banner diye adlandırılan tanıtım haberleri ve görsellerine 134.000 TL harcandığı, iddiası, denetim komisyonunun konuşulduğu, meclis toplantısında yapılan israfı dile getiren, AK Partili meclis Haydar Göksoy oldu.

Kartal Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Haydar Göksoy,un ifadelerine göre, 3.milyon 167 bin Türk lirası bir firmaya ödenmiş, belediyenin tanıtım faaliyetlerinin tanıtım banner lerini gazetecilere ulaştırılması için ancak gazetelere herhangi bir firma tarafından değil doğrudan belediye tarafından gönderilen banner tanıtım görsellerinin 34000 TL'yi kaç gazeteciye verdiği muamma olan ve sadece Kartal ilçesinde bulunan yerel gazetecilerine verildiği iddia edildiği gibi olmadığı ayrıca birçok

Kartal dışında internet gazetesine verildiği görülmektedir hatta bazılarının da oldukça yüksek meblalar ödendiği de Ak Partili Meclis üyesi Haydar Göksoy un meclis toplantısında açıkça ifşa edilmiştir. Bir ulusal basına haber için ücret ödenmediği iddia edilen Kartal belediyesinde AK Partili meclis üyesinin de açıklamalarında görülmektedir ki hiçbir ulusal basın

Kartal belediyesinin haberlerini ücret almadan yayınlanmamaktadır. Kartal belediyesinin keyfi bir şekilde istediği gazetecilere istediği medyaya verdiği ücretlerle kendisini gündeme  taşımasını bir başarı sayıyorsa şayet bu başarı sadece israf başarısıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732