İsmail Küçükkaya canlı yayında duyurdu: Fox TV, The Marmara otele dava açıyor

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini, medya kuruluşlarıyla paylaştığı iddia edilen The Marmara oteline dava açacaklarını duyurdu.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 15:41:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programında açıklama yapan İsmail Küçükkaya, program öncesi her iki adayla da bir araya gelmek için danışmanlarla görüştüğünü söyledi.

Gazeteci Küçükkaya, programa ilişkin Binali Yıldırım'la da Ekrem İmamoğlu'yla da bir araya geldiğini söyledi.

Küçükkaya, İmamoğlu'nun program yoğunluğu nedeniyle görüşmeyi basın toplantısının düzenlendiği The Marmara Otelinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

FOX TV'DEN OTELE TAZMİNAT DAVASI

Aynı şekilde Binali Yıldırım'la da programdan önce bir araya geldiklerini vurgulayan Küçükkaya, ayrıca Fox TV yönetiminin otel hakkında yüklü bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732