İŞBİR HOLDİNG’den MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA “1.1 MİLYON TL DESTEK”

Dünyayı sarsan Koronavirüs nedeniyle ülkemizde hem sağlık hem de ekonomik anlamda önemli tedbirler alınıyor. Birlik ve beraberliğin değerinin daha çok anlaşıldığı bu günlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyası başlatıldı. Koronavirüs ile mücadele sürecinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına da İşbir Holding, 1.1 Milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.04.2020 18:52:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu zor günlerin ancak dayanışma ile aşılabileceğini dile getiren İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe; “Milli dayanışma kampanyası, sağlık hizmetleri ve sosyal izolasyonun önem kazandığı bu dönemde ihtiyaç sahiplerine kıymetli destekler sağlayacaktır. İşbir Ailesi olarak, ancak birlik ve beraberlikle bu sürecin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.Ülkemizin tüm kurumlarıyla birlikte yürüttüğü bu topyekûn mücadeleye, bizler de destekte bulunduk. Bu naçizane desteğin tüm sektörlere örnek olmasını dileriz” dedi.

En başından beri dediğimiz gibi, bu süreç yalnızca Devletimizin değil, tüm kurumların ve bireylerin sorumluluk alarak üstesinden gelebileceği bir durum. Bu naçizane desteğin sektörlere örnek olmasını diler, tüm kuruluşları halkımızın yanında olmaya davet ederiz. Sağlıklı günlere kısa zamanda kavuşmak en büyük temennimiz” diye konuştu.

İŞBİR HOLDİNG HAKKINDA:

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından biri olan ve pek çok sektörde varlığını sürdüren İşbir Holding, özellikle son dönemde gerçekleştirdiği projeleri sayesinde Koronavirüs ile mücadele sürecinde adından sıkça söz ettiren kuruluşlardan biri oldu. Başlatmış olduğu pek çok projeyle Sağlık Bakanlığı kuruluşlarının ihtiyacı olan malzemelerle ayni destekte bulunan İşbir, bundan sonraki süreçlerde de tüm şirketleriyle desteklerini devam ettireceğini duyurdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732