İş ve İşçi Arayanlar Burada Buluşuyor

Kağıthane Belediyesi'nin yakın dönemde hizmete açtığı; iş arayanlarla işçi arayanları buluşturan İstihdam Hizmet Noktası, bir günde 20 kişiye iş buldu.

Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 22:34:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'İn seçimlerden önce sözünü verdiği İstihdam Hizmet Noktası çalışmalarına üç ay önce başladı. Bugüne kadar 250'den fazla kişiye iş bulan İstihdam Hizmet Noktası'nda bir günde tek mülakatla 20 kişi iş sahibi oldu.

İş ve İşçi Arayanlar Burada Buluşuyor

Dünyaca ünlü bir cep telefonu üreticisi firmanın yerli cep telefonu üretim tesisinde çalıştırılmak üzere İstihdam Hizmet Noktası'nda düzenlenen mülakata 48 kişi katıldı.

İş ve İşçi Arayanlar Burada Buluşuyor

Adaylar önce sözlü, ardından uygulamalı mülakata alındı. Firma yetkililerinin de hazır bulunduğu mülakatların sonucunda 20 kişinin işe uygun olduğu tespit edildi.

İş ve İşçi Arayanlar Burada Buluşuyor

Firma toplamda yıl sonuna kadar kademeli şekilde 150 kişiyi işe alacak. Kadın istihdamını desteklemek için de ayrı günlerde kadınlara yönelik mülakatlar düzenlenecek.

Mülakata katılan adaylarda aranan şartlarsa; elektrik ve elektronik alanında en az meslek lisesi mezunu veya benzer işlerde çalışmış, vardiyali calisma sistemine ayak uydurabilecek, 20-40 yas araliginda calismaya engel durumu olmayan, el becerisi yuksek kisiler olarak açıklandı. İşe uygun adaylara ; maaş, pirim, ek mesai, yemek ve servis gibi olanaklar sunulacak.

Firma yakın zamanda üretim tesisini Kağıthane'ye taşıyacak. Bu nedenle firma yetkilileri Kağıthane Belediyesi ile görüşerek, yeni personel alım sürecinde işbirliği yaptı.

Kağıthane Belediyesi İstihdam Hizmet Noktası'nda görevli insan kaynakları uzmanlarının koordinesinde gerçekleşen mülakatlardan başarıyla geçen adaylar yeni yılla birlikte yerli cep telefonu üretim tesisinde iş başı yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732