İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ KALBİ ULUDAĞ EKONOMİ ZİRVESİ’NDE ATACAK

Türkiye’nin en önemli iş ve ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi, 20-21 Mart’ta gerçekleşecek. Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Zirve, Türkiye ve dünyadan 2 bine yakın katılımcı ve 100’ün üzerinde konuşmacıyı ağırlayacak.

Ekonomi Yayın: 05 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.03.2020 00:56:35
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News

Capital, Ekonomist ve StartUp dergileri tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen, Türkiye’nin en önemli iş ve ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi, 20-21 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleşecek.

İki gün boyunca Türkiye’den ve dünyadan 2 bine yakın katılımcıyı ağırlayacak Zirve’de, 100’ün üzerinde konuşmacı yer alacak. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde bu yıl; ‘Sosyal Yatırım & İstihdam’, ‘Yeni Enerji Oyunu’, ‘Dijital İş ve Büyüme’, ‘Global Ekonomi’, ‘Sürdürülebilirlik’, ‘Futbol ve Ekonomi’, ‘Paylaşım Dalgası’, ‘Suyun Geleceği’, ‘Bankacılık Ajandası’, ‘Küresel Gelecek/ İyi Şirket’, ‘Yeni Nesil Liderlik’, ‘Akıllı İş Dönüşümü’, ‘Globalde Büyüyenler’ ve ‘Startup Yatırımları’ gibi konular ele alınacak.

Dünyaca ünlü konuklar Zirve’de…

Zirve, MEDEF Başekonomisti M. Olivier Redoules, Malala Fonu CEO’su Farah Mohamed, Ekonomist Prof. Dr. Steve Hanke, Nantes Üniversitesi 3D uzmanı Prof. Benoit Furet ve ‘AI Republic’ Kitabı yazarı Dr. Mark Esposito gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayacak.

Zirve’nin konuşmacıları arasında ayrıca T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar ve Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Prof. Dr. Salim Atay, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan ve TCMB Başkanı Murat Uysal da Zirve’de, Türkiye'nin yarınını konuşacak.

Türk iş dünyasının liderleri Zirve’de buluşacak

9. Uludağ Ekonomi Zirvesi, Türk iş dünyasından ise; Esas Holding Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı, Zorlu Enerji Grubu CEO'su Sinan Ak, SOCAR Türkiye Doğalgaz Yatırım Başkanı Gunter Seymus, TAV CEO'su Sani Şener, Limak Holding ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Eczacıbaşı Holding CEO'su Atalay Gümrah, Migros Ticaret A.Ş. İcra Başkanı Özgür Tort, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Vodafone Avrupa Başkanı Serpil Timuray, Şişecam Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Kirman, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın ve Şölen CEO'su Elif Çoban gibi önemli isimleri ağırlayacak.

Finans dünyası, ekonominin geleceğini değerlendirecek

Türk iş dünyasının yanı sıra finans sektöründen de önemli isimleri bir araya getirecek olan Zirvede; Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Recep Baştuğ, Odeabank CEO’su Mert Öncü, Alternatifbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kaan Gür ve HSBC Türkiye CEO’su Selim Kervancı ‘Bankacılık’ başlıklı oturumda finans sektöründeki son trendleri ve sektörün geleceğini tartışacak.

Zirve’nin ikinci gününde ise; dünya ekonomi ve siyaset çevrelerinden önemli isimleri buluşturacak.Dünyadaki Değişimi Okumak’ başlıklı oturumda, Pakistan Ulusal Meclisi Üyesi, Milletler Topluluğu Kadın Parlamenterleri Başkanı Shandana Gulzar Khan, Tunus eski Maliye Bakanı Jaloul Ayed, Future is Asian kitabının yazarı Parag Khanna, Zimbabwe Başbakan Yardımcısı Arthur Mutambara ve Romanya eski Ticaret Bakanı Ioana Petrescu konuşmacı olarak yer alacak.

Türk sinema ve tiyatro dünyasının ünlü oyuncuları Zirve’de…

Türk sinema ve tiyatro dünyasının ünlü oyuncuları Halit Ergenç ve Taner Ölmez gibi renkli isimlerin de konuşmacı olarak katılacağı Zirve’de ayrıca başarılı işlere ve yeniliklere imza atan girişimciler, dikkat çekici konularla ekonomiye yön verecek yenilikleri ve beklentilerini anlatacak.

Girişimcilere özel Stars Of Region yarışması

Uludağ Ekonomi Zirvesi, bu yıl yine ‘Stars Of Region’ adlı yarışmaya da ev sahipliği yapacak. Galata Business Angels iş birliği ile gerçekleştirilecek yarışmada katılımcılar, girişimlerini Türkiye’nin en büyük melek yatırımcıları ve start up dostu liderlerinin karşısında anlatarak yatırım çekmeyi ve büyük ödülü kazanmayı hedefleyecek.Yarışmaya, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve bölgeden girişimcilerin de katılması bekleniyor.

 

Uludağ Ekonomi Zirvesi ile ilgili en güncel bilgileri http://www.uludagekonomizirvesi.org adresinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz:

Twitter -https://twitter.com/UEkonomiZirvesi?s=20

Linkedin www.linkedin.com/company/uludağ-ekonomi-zirvesi/

Instagram https://instagram.com/uludagekonomizirvesi?igshid=nv6drtqp0y68

Youtube https://www.youtube.com/user/UludagEkonomiZirvesi

Facebook -facebook.com/UludagEkonomiZirvesi

 

Uludağ Ekonomi Zirvesi Hakkında: Dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacıları ve iş insanlarını buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi, Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri tarafından düzenleniyor. 2012 yılından bu yana organize edilen etkinlik, sektör liderleri ve medya tarafından ilgiyle takip edilirken birçok yeni fikre ve girişimciye de ışık tutuyor. Dünyaca ünlü ekonomistleri, şirketlerin CEO ve yöneticilerini ve ayrıca siyaset dünyasından önemli isimleri ağırlayan Uludağ Ekonomi Zirvesi, bugüne kadar Andy Grignon, Christian Wulff, Daron Acemoğlu, Darrel West, Derik Kim, Doron Avni,Howard Chase, Jack Straw, Jared Cohen, Jean Claude Trichet, Kai Georg Diekmann, Marc Faber, Mark Mulloch-Brown, Nouriel Roubini, Shaun Rein, Simon Calder, Yousuf Mohamed Al-Jaida, Ali Koç, Ali Sabancı, Ali Kibar, Begümhan Doğan Faralyalı, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, Emine Kamışlı, Erol Bilecik, Fatih Terim, Hamdi Ulukaya, Hüsnü Özyeğin, Muhtar Kent, Temel Kotil ve daha birçok değerli isme ev sahipliği yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732