İş Adamı Cavit Kılıç Kandil Mesajı yayımladı.

Cavit Kılıç İş Adamı; Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı." Bir kez daha bereketini, sevincini ve mutluluğunu yaşadığımız Miraç Kandili’ne ulaşmış bulunmaktayız

Gündem Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 21:38:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kılıç; Miraç Kandili’nin anlamını iyi idrak etmeli, kalplerdeki zenginliği arttırmak için bol bol dua etmeli, hatalarımızın affı için tövbe etmeliyiz. Miraç, ümmetimiz için ilahi bir rahmet, nefisleri terbiye etmek, misafir olarak bulunduğumuz bu fani hayatta ifa ettiğimiz yaşamımızın muhasebesini yapmak, elleri semaya, kalpleri Allah’a açmak adına önemli ve müstesna bir gecedir. Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgınına karşı Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere Devletimiz tüm kurumlarıyla büyük bir mücadele göstermektedir. Bizler de bu mücadelede üzerimize düşeni yapmalı, uyarıları dikkate almalı, sürekli ifade edildiği gibi evlerimizde kalmaya devam etmeliyiz. Bununla birlikte Miraç Kandili’nin anlamını iyi idrak ederek bol bol dua ve tövbe etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle; aziz milletimizin, ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik eder, bu gecede gönül bağlarımızı, muhabbetimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini Cenab-ı Allah’tan dilerim"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732