İş Adamı Cavit Kılıç 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

İş Adamı Kılıç ; Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile milli gelire katkılar sağlayan emekçi kardeşlerimizin gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içerisindeyiz.

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2020 02:44:30
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Helal kazanma derdinde olan ve emeğinden başka bir gücü olmayan emekçi kardeşlerimizin toplumumuzda yeri doldurulamaz derecede önemi var. Bugünün, hiçbir çatışmaya meydan vermeden ve tam bir sükûnetle, aynı zamanda barış ve kardeşlik çağrılarıyla kutlanmasını temenni ediyorum.    emekçilerinin biriken sorunlarının bir an önce çözülmesi ve hak ettikleri sosyal ve ekonomik şartlara kavuşturulmaları gerekmektedir. Emekçinin alnının teri soğumadan hakkının tam olarak verilmesi gerektiği,  vardiya gibi çalışma prensiplerinin belirlenen saatleri aşmaması gerektiği emekçilerimizin istekleri arasındadır. Bu bağlamda yapılan çalışmaların yeterli gelmediği hepimizin takdiridir.   Bugünün ayrıcalıkların ortadan kalktığı barış içinde yaşama arzusunun perçinlendiği bir gün olarak bayram havasında kutlanması en büyük temennimizdir.  1 Mayıs emek ve dayanışma gününü en samimi duygularla kutlar, birlik ve beraberliğin sergilendiği bir gün olmasını dilerim. ’’ dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732