İMAMOĞLU "VAR" ODASINDA!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığındaki İstanbul Kalkınma Ajansı toplantısına katıldı. İkili, Beyoğlu'ndaki toplantının ardından TFF Riva'daki tesislerine geçti. Tesisleri gezen heyetin yolu, dünya futbolunda yeni bir çağ başlatan ve Türkiye Süper Lig'inde de uygulanan "VAR" odasına da düştü.

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 15:56:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısı, Odakule'deki merkez binada gerçekleştirildi.

İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın idaresinde gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İSTKA yönetim kurulu üyeleri İstanbul Ticaret Odası (İTO) başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Hamza Akbulut ve İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün katıldı. İSTKA Genel Sekreter vekili Dr. Fatih Pişkin, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine ajans faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

"VAR" ODASINDA İNCELEME

Yerlikaya, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet, İSTKA'daki toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki tesislerine geçti. Riva tesislerinde, İmamoğlu ve Yerlikaya'yı TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Özdemir, İBB Başkanı ve İstanbul Valisi'ne bölgedeki TFF inşaatları hakkında bilgi verdi. Heyet, TFF tesisleri koridorlarındaki eski futbolcuların resimlerini bir süre inceledi.

Kısa bir toplantının ardından bahçeye inen heyet, "buggy" tabir edilen araçlarla tesisleri gezdi. Heyet, VAR odasında da incelemelerde bulundu. İmamoğlu, TFF Milli Takım Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın eski kalecisi Tolga Zengin ile ayak üstü sohbet edip, başarılar diledi. Tesislerde kamp yapan THY Kulübü futbolcuları da İmamoğlu ile toplu fotoğraf çektirdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732