İmamoğlu Partim’de tarzıma alışacak Aksi taktir de AKP ye geçerim

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden kendisini eleştiren eski CHP' li Millet vekiline benim Tarzım bu Partim ve partililerim de buna alışmalı aksi taktirde partimden istifa eder AKP'ye geçerim dedi.

Gündem Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 02:20:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Haber Türk’te canlı yayın’da bir programda eski CHP li millet vekili Barış Yarkadaşın Ekrem İmamoğlu’nu Elazığ’da 41 kişinin depremde hayatını kaybettiğini belirterek, İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, önce Elâzığ’a yardım için gidip sonrasında İstanbul’a dönen İmamoğlu’ İstanbul’dan  Erzurum’a Kar Tatiline gitmesini eleştirdi. ve İmamoğlu’nun yakın bir çalışma arkadaşının ‘’ İmamoğlu’nun benim tarzım bu  toplumda buna alışacak  ben alışıla gelmiş bir siyasetçi değilim’’ dediğini açıklayarak, tatil herkesin hakkıdır,  elbette siyasetçilerin ’de hakkıdır diyerek, sözlerine şöyle devam etti.  Elazığ’da 41 kişinin hayatını kaybettiği bir zamanda O tatile gidip o fotoğrafı vermesi yanlıştır.  Bir siyasetçinin benim tarzım bu toplumda buna alışacak gibi bir tavrının olması yanlıştır. diyerek İmamoğlu’nu, eleştiren Barış Yarkadaş’a İmamoğlu twitter hesabı üzerinden  şöyle cevap verdi.'' İmamoğlu adına  açılmış olan sahte bir hesaptan verilen cevap''

İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; ‘’Barış Yarkadaş'ın şahsıma yönelik eleştirileri hiç Yarkadaş olmadı arkadaş. Başkanlıktaki çizgimi beğenen, 16milyon İstanbullu toplumunun bu tarzıma alıştığı gibi, Partimin de alışmasını bekliyorum. Aksi takdirde Chp'den istifa edip ‘’Akp'ye’’ geçeceğimi belirtmek istiyorum.’’ Diyerek cevap verdi. işte İmamaoğlunun sosyal medya hesabından Barış Yarkadaşa verdiği cevabın görüntüsü.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yazı

Özel haber Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732