İmamoğlu'na destek olunca İBB kendi işçisine bakın ne yaptı

Nuri Başkapan videoda, Rize’ye cenaze nedeniyle gittiğini ve bu sırada görevine son verildiğini söyleyerek, "Ramazan ayında cenazedeyken işten atıldığım bildirildi" dedi.

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 18:01:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’de 5 yıldır çalışan Nuri Başkapan’ın görevine, İBB’nin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olduğu gerekçesiyle son verildi. Konuyla ilgili Nuri Başkapan’ın hazırladığı videoyu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan sosyal medya hesabından paylaştı.

Nuri Başkapan videoda, Rize’ye cenaze nedeniyle gittiğini ve bu sırada görevine son verildiğini söyleyerek, "Ramazan ayında cenazedeyken işten atıldığım bildirildi. Bu mu Müslümanlık? Bunun neresi insanlık?" dedi. Başkapan, işe giriş referansının da Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan olduğunu söyledi.

CHP’li Tuncay Özkan da, “Gönül Belediyeciliği bu mu” diyerek, “5 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan Nuri Başkapan; Ekrem İmamoğlu'na destek olduğu için Ramazan ayında işinden atıldı” şeklinde mesaj yazdı ve Başkapan’ın videosunu paylaştı.

İşte o video ve İBB'nin Nuri Başkapan'a gönderdiği ihtarname:

oda tv

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732