İmamoğlu: Hamidiye suyun satışları arttı, yok satıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Hamidiye suya yapılan boykotla ilgili, "Hamidiye suyun satışları arttı. Yok satıyor. Daha önce kutsal yerine koydukları bu suya bugün yaklaşımlarına gülüyorum" açıklamasında bulundu.

Gündem Yayın: 04 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2019 20:16:38
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' kapsamında, İBB Hayvan Aşılama ve Tedavi Ünitesi'ni ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Gar'ı ihaleleri ve Hamidiye su hakkında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, gazetecilerin Hamidiye suyla ilgili boykot sorusuna, "Hamidiye suyun satışları arttı. Yok satıyor. Daha önce kutsal yerine koydukları bu suya bugün yaklaşımlarına gülüyorum" şeklinde cevap verdi.

"ORASI İSTANBUL HALKININDIR"

Haydarpaşa ve Sirkeci Gar'ı ihaleleri hakkında konuşan İmamoğlu, "Her tüzel kişiliğin bu ihaleye iştirak hakkı var. Biz bugün ihaleye kabul edildik. İhaleyi almak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Pazarlığa dahil olacağız. Haydarpaşa ve Sirkeci için kararlığımızı göstereceğiz. İBB ihaleye girer giremez açıklama yapan ve bizi tehdit eden Devlet Demir Yolları sorumlularının motivasyonunu anlamadım. Bunu Ulaştırma Bakanı'nın sorması lazım. Kamunun en değerli noktasının yine kamunun olması için gerekeni yapacağız. Bularaları 16 milyon insana hizmet edecek hale getirmek için çalışacağız. Bedeli ne olursa olsun orası İstanbul halkınındır" dedi.

"HAMİDİYE SUYUN SATIŞLARI ARTTI"

İmamoğlu Hamidiye su için alınan boykot kararlarıyla ilgili ise, "Ben hergün Hamidiye su içiyorum, bana gayet iyi geliyor. Bu işe katılan beyinlere şaşıyorum. Bununla kime yaranıyorlar anlamıyorum. Hamidiye suyun satışları arttı. Yok satıyor. Daha önce kutsal yerine koydukları bu suya bugün yaklaşımlarına gülüyorum" açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732