İmamoğlu: Biz geldikten sonra belediyedeki araçların markası değiştirilmiş

Best FM'de canlı yayın konuğu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz geldikten sonra belediyedeki araçların markası değiştirilmiş." dedi.

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 09.07.2019 17:48:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Best FM'de canlı yayın konuğu oldu. İmamoğlu, "Biz geldikten sonra belediyedeki araçların markası değiştirilmiş." dedi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Biz geldikten sonra belediyedeki araçların markası değiştirilmiş. Sözüm ona bir alt marka alınmış.

"Ben genel sekreterim. İstifa ettim" iştiraklerden de edin kardeşim.

Mülteci sorunu Türkiye'de yönetilememiştir. Tabiri caizse serbest. Saldım çayıra mevlam kayıra derler ya böyle. Siz 3.5 milyona yakın göçmeni her yere dağıttınız. İstanbul'da kayıtlı rakamlara göre 600 bin kayıtlı olmayana göre 1 milyona yakın. O insanlara yazık. Şu anda gerçekten zor durumda olan göçmenleri var İstanbul'un. Çocuk evlilikleri görüyorum, dilencilik yapanları görüyorum.

Önce Suriyelilerin insanca yaşam koşulunu sağlayacağız. Kurumlarla işbirliği yapacağız. Çalışıyor ve yardım alıyorlarsa bu yanlış. En büyük sorun kayıt dışı çalışan Suriyeliler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732