İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın helallik söylemine yanıt verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım'ın helallik söylemine yanıt verdi. İmamoğlu bu seçimin bundan sonraki seçimlere katkı sunacağını belirterek, "Elbette helalleşelim ama bundan sonra da aynı hataları yapmayalım." dedi.

Gündem Yayın: 23 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 23.06.2019 15:34:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Beylikdüzü Haldun Taner İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan CHP İstanbulBüyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım'ın "Eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlışlık haksızlık yaptıysak helallik istiyorum" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu "Elbette helalleşelim ama bundan sonra da aynı hataları yapmayalım." dedi.

"BUNDAN SONRA BU HATALARI YAPMAYALIM"

İmamoğlu Beylikdüzü'nde oy kullandığı okulda büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. 1382 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Yıldırım'ın helallik söylemi sorulması üzerine şunları söyledi:

"Bende dün meydanlarda aynı temennileri dile getirdim. Güzel ama keşke seçimlerde her yol mübahtır anlayışıyla değilde millete yüzünü dönerek milletin çıkarlarına cümleler kurarak seçim için oy için her şeyi söylemek yapmak değil, güzel cümlelerle milletine moral veren bir seçim yaşasak. Tahmin ediyorum bu seçim bir çok yönüyle bundan sonraki seçimlerin stratejilerine katkı sunacak. Elbette helalleşelim ama bundan sonra bu hataları yapmayalım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732