İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Araç Desteği

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteğinde bulundu.

Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 17:51:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Araçlar, belediye binası önünde düzenlenen bir programla, Eyüpsultan’ın daha güvenli bir hale gelmesi için gece gündüz demeden görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Programa Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kumlu, Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Remzi Şahin dahil, gülümseyen insanlar

Program, Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten’in yaptığı dua ile başladı. Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahraman güvenlik güçlerimizin muzafferiyeti, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi.  

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, araba ve açık hava
“EYÜPSULTAN HALKININ HUZURU VE REFAHI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Başkan Deniz Köken de, programda, şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Emniyet Müdürlüğümüzün araçlarını sıfırladık. Az ihtiyaç duyulsun inşaallah, iyi işlerde kullansınlar. Vatandaşlarımızın daha güzel işlerine hizmet versinler istiyoruz ama şartlar ve arazi öyle değil. Arazide işleri çok zor, onu da biliyoruz. Hem Eyüpsultan ilçesi toprak olarak büyük hem de çok farklı argümanları bir arada tutuyor. Cenabı Hak’tan hepimize kazasız, belasız bir dönem temenni ediyorum. Hepimiz Eyüpsultan halkının huzuru ve refahı için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrin de bütün işleri bizden sorulduğu için hepsine bizim cevap vermemiz gerekiyor. Gücümüz neye yetiyorsa o kadarını yapıyoruz. Ekonomik gücümüz büyüdükçe bu hizmetler daha da artacaktır.”

Görüntünün olası içeriği: araba ve açık hava

“KENDİLERİNE MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ, TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kumlu ise yaptığı konuşmada; “Eyüpsultan İlçe Belediyemizin, emniyet teşkilatımıza hizmet aracı olarak tahsis etmiş olduğu 13 adet aracın devir teslim törenine hoşgeldiniz. Saygıdeğer Belediye Başkanım Başkan Deniz Köken beye ilk göreve başladığı günden beri, kendisine duyduğumuz güvenimizi bir kere daha tekrar etmek istiyorum. Gerçekten Eyüpsultan başta olmak üzere İstanbul’a büyük emeklerinin olacağına inancımız sonsuz. Bu konuda kendilerine muvaffakiyetler diliyoruz. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Deniz Köken tarafından, İlçe Emniyet Müdürü Kumlu’ya 13 araç teslim edildi.

Sonrasında ise Başkan Deniz Köken ve İlçe Emniyet Müdürü Kumlu, birlikte polis aracına binerek, oluşturulan konvoyla Eyüpsultan Meydanı’na indiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732