İdlib'den acı haber! 2 askerimiz şehit

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de ateşkesi sağlamak için operasyon yürüten askerlerimize hava saldırısı düzenlendiğini belirtti. Bakanlık, saldırıda iki askerimizin şehit olduğunu beş askerimizin ise yaralandığını açıkladı. Bu gelişmelerin ardından Türk askeri hedefleri ateş altına almaya başladı.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 17:51:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Akşam saatlerinde İdlib'den acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı İdlib'deki hava saldırısında 2 askerimizin şehit olduğunu 5 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

MUHALİFLER, İDLİB'E OPERASYON BAŞLATTI

Öğleden sonra Türkiye destekli ılımlı askeri muhalifler, İdlib'in güneyine operasyon başlattı. Muhalifler Serakib ilçesinin kuzeybatısında yer alan Neyrab köyüne girdi. Köydeki rejim hedeflerine yönelik topçu atışlarının ardından karadan ilerlemeye başlayan ılımlı askeri muhalifler, rejime ait bir tank ve bir de zırhlı personel taşıyıcıyı imha ederken, bir tankı da ele geçirdi. Bu haberlerin üzerinden birkaç saat geçmişti ki İdlib'den acı haber geldi.

2 ASKERİMİZ ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından İdlib'de hava saldırısı sonucunda iki askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi "Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Belirlenen hedefler ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir.

"KANLARI YERDE BIRAKILMADI"

Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz.

"50'DEN FAZLA REJİM UNSURU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; 50'den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap, 1 obüsün imha edildiği öğrenilmiştir.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732