İdlib'de rejim güçleri ve muhalif gruplar arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor!

Suriye'nin İdlib kentinde Mizanez ve Maarat al Naasan bölgelerinde muhalifler ve Esed rejimine bağlı güçler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Muhaliflerin elinde bulunan bazı köyler rejime bağlı jetler tarafından bombalanırken, TSK zaman zaman muhaliflere ateş desteği sağlıyor.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 16.02.2020 20:33:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Suriye'nin İdlib kentinin Mizanez ve Maarat al Naasan bölgelerinde muhalif gruplar ve rejim güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Sivillerin boşalttığı köylerdeki çatışmalara Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) de zaman zaman ateş desteği veriyor.

REJİME BAĞLI JETLER KÖYLERİ BOMBALIYOR

İdlib'e bağlı Mizanez ve Maarat Al Naasan köylerinde rejim güçleri ile muhalif gruplar arasında çatışmalar yaşanıyor. Rejim saldırıları nedeniyle daha önce sivillerin boşaltmak zorunda kaldığı Mizanez'de bulunan rejim güçleri ile muhalif gruplar arasında tank ve ağır silahlarla çatışmalar sürüyor.

Muhaliflerin elinde bulundurduğu Maarat Al Naasan köyü de rejime bağlı jetler tarafından bombalanıyor.

TSK ZAMAN ZAMAN ATEŞ DESTEĞİ SAĞLIYOR

Öte yandan, TSK zaman zaman muhaliflere ateş desteği sağlıyor. Çatışmanın görüntüleri ise Demirören Haber Ajansı (DHA) kameralarınca kaydedildi.

 

 

 

İdlib'de rejim güçleri ve muhalif gruplar arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732