İBB SOSYAL TESİSLERİ YENİ DÖNEME KAREKODLU MENÜLERLE BAŞLIYOR

Açılış için tüm hazırlıklarını tamamlayan İBB Sosyal Tesisleri, 12 Haziran 2020 Cuma gününden itibaren yeniden İstanbulluları ağırlamaya hazırlanıyor. Yoğunluk nedeniyle ertelediği bakımlarını kapalı olduğu dönemde gerçekleştiren İBB Sosyal Tesisleri’nde fiziksel teması en aza indiren karekodlu menüler, yeni dönemde kullanılacak.

Yayın: 11 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2020 16:54:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul’un en güzel seyirlik manzaralarına sahip 19 farklı mekanda İstanbullulara restoran ve kafeterya hizmeti veren İBB Sosyal Tesisleri, Koronovirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden hizmet vermeye başlıyor. Yeni normalleşme süreciyle birlikte pek çok kurum, kuruluş ve işletme gibi İBB Sosyal Tesisleri de kafeterya ve restoranlarını yeniden kapılarını misafirlerine açıyor. Tüm restoran ve kafelerini yeni normale göre düzenleyen İBB Sosyal Tesisleri’nde masa ve sandalye sayısı azaltıldı, ertelenen bakım ve onarım işleri yapıldı.

AÇILIŞ İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nca açıklanan tedbirler kapsamında yeni normale göre düzenlenen ve 12 Haziran’da hizmet vermeye hazırlanan İBB Sosyal Tesisleri’nde, oturma düzeni sosyal mesafeye göre ayarlandı. Masalar arası mesafeler artırılarak, koltuk ve sandalye sayıları azaltıldı. Tüm gerekli noktalara el dezenfektanları yerleştirildi. Tüm çalışanlar yeni düzene göre eğitimden geçirilerek maske kullanımı, fiziksel mesafe ve hijyen kuralları konularında bilinçlendirildi.

Tüm çalışanlarının düzenli olarak sağlık kontrolünden geçirileceği ve düzenli olarak dezenfeksiyonun sağlanacağı İBB Sosyal Tesisleri’nde, misafirlere de girişleri esnasında ateş ölçümü yapılacak. Maske kullanmayan misafirler tesislere kabul edilemeyecek.

İBB Sosyal Tesisleri, menülerini oluşturulan karekodlarla ziyaretçilerine sunacak. Fiziksel teması en aza indirmek için oluşturulan yeni nesil menülere ziyaretçiler telefonlarıyla ulaşabilecek. Karekod erişimi olmayanlar için de menüler bulunacak ve dezenfekte edilerek misafirlere verilecek.

AÇIK BÜFE KAHVALTI İÇİN BİRAZ DAHA BEKLENECEK

Ödüllü aşçılarıyla 365 gün boyunca İstanbullulara restoran hizmeti sunan İBB Sosyal Tesisleri, hafta sonları verilen açık büfe kahvaltı hizmetini, kontrollü normale geçiş süreci çerçevesinde bir müddet daha gerçekleştirmeyecek. Sosyal mesafe özeni nedeniyle henüz sunulamayan açık büfe kahvaltılar için İstanbulluların bir süre daha beklemesi gerekecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732