İBB Kültür Daire Başkanlığı Online Etkinlikler ile Mayıs Ayında da Sizlerle

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı’nın, salgın nedeniyle evlerde geçirmek zorunda kaldığımız şu günlerde“Evde Kültür Sanat” adıyla digital platforma taşıdığı etkinlikler, birbirinden zengin içeriklerle mayıs ayında da sürecek.

Spor Yayın: 30 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2020 17:12:30
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Daha önce sahnelenmiş Şehir Tiyatroları oyunları yayınlanacak

Her hafta, belgesel, film gösterimleri ile çocuklar ve yetişkinler için daha önce sahnelenmiş Şehir Tiyatroları oyunları yayınlanacak. Ayrıca, çocuklar için masallar ve atölye çalışmaları, konserler, kültür sanat söyleşileri ve gezgin sohbetleri de programda öne çıkan etkinlikler arasında yer alıyor.19 Mayıs ve İstanbul’un Fethi için düzenlenecek etkinliklerin yanı sıra Engelliler Haftası içinde film ve içerikler paylaşılacak

Online etkinlikler hız kesmeden devam edecek

İstanbul Kültür Daire Başkanlığı’nın kültür merkezleri ve tiyatroların kapanmasının hemen ardından dijital ortama taşıdığı içeriklerin, belgesel ve tiyatro oyunlarının gösterimleri geniş bir takipçi tarafından beğeniyle izlenmişti.

Şimdi de mayıs ayı programını, kultursanat.ibb.istanbul adresinden, İBB Kültür mobil uygulamasında, İBB Kültür Sanat kanalından ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732