İBB KARİYER EĞİTİM GÜNLERİ 23 KASIM’DA BAŞLIYOR

İBB’nin üniversite öğrencileri ve mezunları için ücretsiz olarak düzenlediği Kariyer Eğitim Günleri’nin 29. dönem kayıtları başladı. 23 Kasım'da başlayacak olan eğitim programlarında akademisyenler, uzmanlar, özel sektör temsilcileri, bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşacak.

Eğitim Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 19:41:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmak, mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen 29. Kariyer Eğitim Günleri 23 Kasım'da başlıyor.

Kariyer Eğitim Günleri’ne ön kayıtları gencliksporkariyer.ibb.gov.tr adresinden alınıyor. Ön kayıt yaptıranlar, İBB İletişim Noktaları ve BELNET Şubeleri’nden kesin kayıt yaptırarak programlara katılabiliyor. Kariyer Eğitim Günleri’nin detaylı programına ve gerekli tüm bilgilere internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Akademisyenler; iş, sanat, spor, medya dünyasının temsilcileri ve özel sektör yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek eğitimler, İstanbul’un her iki yakasında da düzenlenecek.

Gençlerin ücretsiz katılabildiği; eğitimler sonunda katılım belgesi aldıkları programların ilki 23 Kasım’da Bakırköy İBB Cem Karaca Kültür Merkezi’nde, Anadolu Yakası’nda ise 24 Kasım'da Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Programların finali ise 22 Aralık'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Alanında uzman, Türkiye'nin sevdiği isimlerin katılımı ile yapılacak final programı, öncekilerden farklı konsept ve içeriklerle düzenlenecek. Kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılacağı festivalde, gençler kurumlar ile şirketleri daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Staj başvurusu yapma imkanı da bulabilecek. Final programında eğlenceli aktiviteler ve sürpriz gösteriler de düzenlenecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732