İBB HACI KAFİLELERİNİ ÇİÇEKLERLE KARŞILIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kutsal topraklarda Hac görevini yerine getirerek yurda dönen Hacıları havalimanlarında çiçek ve ikramlarla karşılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamını alan Hacı ve yakınları duygu dolu anlar yaşıyor.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 20.08.2019 16:29:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ayı başından itibaren Hac görevini tamamlayarak yurda dönen Hacılar için düzenlenen karşılama organizasyonlarını sürdürüyor. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleştirilen karşılamalarda Hacılara; gülsuyu, çiçek ve ikramlar takdim ediliyor.
  
Hacı yakınlarının heyecanlı bekleyişine şahit olan İBB halkla ilişkiler ekipleri, kutsal topraklardaki görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Hacıların duygu dolu anlarına da ortak oluyorlar. Öte yandan ekipler, Hacı ve yakınlarının ihtiyaç duyabilecekleri her konuda yardımcı olmak için hazır bulunuyorlar.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamı ile karşılanan Hacılar, karşılama organizasyonundan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sunuyorlar.

Hacı kafilelerini karşılama organizasyonları 14 Eylül'e kadar devam edecek.

   

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732