İBB’DEN UYARI: DOLANDIRICILARA KANMAYIN

İBB, bazı kişilerin işe alım konusunda dolandırıcılık yaptığı bilgisine ulaşmıştır. İBB İnsan Kaynakları Müdürlüğü bu nedenle, “İş Başvuruları” ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Gündem Yayın: 07 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2019 18:29:36
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

“İstanbul’da bazı kişi veya kişilerin belediye bünyesinde farklı birimlere personel alımı yapıldığı, iş ihtiyacı olanların işe alınacakları, kendilerinin vatandaşları işe yerleştirmede aracılık yapabileceklerini iddia ederek para topladıkları yönünde bilgiler edinilmiştir.

Konunun başkanlığımızı ilgilendiren bir yönü bulunmamakta olup vatandaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür söylemlere itibar etmemesi gerekmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alım süreçleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4857 sayılı İş Kanunu ve diğer sair mevzuat hükümlerine göre yapılmakta ve bu yöndeki ilanlar belediyemizin kurumsal internet sayfası www.ibb.gov.tr üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732