İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Suç duyurusunda bulunacağım

İBB Genel Sekreteri ve yardımcılarının istifa konusuna yönelik açıklamaları hakkındaki soruya cevap veren Ekrem İmamoğlu suç duyurusunda bulunacağını söyledi. İmamoğlu , "Süreleri bitti. Orada artık kimin durduğunun bir önemi yok. Afişe edeceğim, millete anlatacağım" dedi.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2019 19:04:29
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu" Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB bütçesinin 3'te 2'sini oluşturan iştirak şirketlerindeki yönetim krizi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.İştiraklerin yöneticilerine, genel kurullarını öne çekmeleri çağrısı yapan İmamoğlu , "Niye duruyorlar orada? Genel kurul vesaire yapılmadıktan sonra da herkesi deşifre edeceğim. Milletin malının üzerine oturmasınlar kardeşim. Bıraksın gitsinler, kadroları oluşturalım, işimize bakalım. Süreleri bitti. Orada artık kimin durduğunun bir önemi yok. Suç duyurusunda bulunacağım. Tarihe not düşeceğim. Afişe edeceğim, millete anlatacağım. Ben insanlara böyle söz verdim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732