HİLALKENT ASFALTA DOYDU

Hilalkent’te Yakutiye Belediyesi tarafından başlatılan asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları, vatandaştan tam not aldı.

Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 21:43:14
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nce Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Hilalkent semtinde başlatılan asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Mesaisinin büyük bölümünü halkın içerisinde geçiren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kendisine yöneltilen talepleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Yakutiye ilçesine bağlı 44 mahalle ve köylerde hizmet seferberliği başlattıklarını belirten Başkan Uçar, Hilalkent ve Mahallebaşı’nda başlanan ve süratle devam eden asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını kısa sürede bitirerek önemli bir hizmete imza atacaklarını kaydetti.

Çalışmaları yerinde izleyerek vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Mahmut Uçar, özellikle gençlerden gelen talepleri de değerlendirdiklerini ve sağlıklı yaşam ve sportif faaliyetlerle ilgili istekleri de değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732