HER ŞEYİN FARKINDAYIM

Türkiye'nin Tina Turner’ı olarak bilinen pop, rock sanatçısı Gizem Saatçi, “Farkındayım” isimli teklisiyle sevenleriyle buluştu. Söz ve müzik Sabih Cangil imzası taşıyan “Farkındayım” isimli eserin düzenlemeleri Esat Saatçi tarafından yapıldı.

Yayın: 18 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2019 10:12:45
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Farkındayım isimli pop, rock tarzındaki esere müzik stüdyosunda Gizem Saatçi performansı ile birde Fuat Eren yönetmenliğinde klip çekildi. Türkiye'nin Tina Turner’ı olarak kulvarında haklı bir şöhret elde eden Gizem Saatçi “Rock müzik dinleyicisi çok bilinçli ve ne istediğini biliyor, biz sahnede fizik değil müzik satmak zorundayız aksi halde tarzımızın çöplüğünde yok olur gideriz, öğrendiğim kadarıyla ahırda ineklerine kaliteli müzik dinleten hayvan besicileri ineklerinden 2 misli süt alıyormuş, bizde kaliteli ve doğru müzikle verimimizi arttırabiliriz” iddiasında bulundu. Tatlı sert açıklamalarıyla Gizem Saatçi, “Farkındayım” isimli şarkısıyla müzik dünyasında sıkı bir yarışa başladı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve ayakkabılar
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732