Hemşirelere Sürpriz Hediye

Eyüpsultan Belediyesi, sağlık ordusunun isimsiz neferleri olarak bilinen hemşirelere "Hemşireler Günü"nde sürpriz yaptı. Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ile mücadele sürecinde en önemli ve riskli meslek gruplarından olan hemşirelerin hemşire günleri Eyüpsultan Belediyesi tarafından kutlandı. Eyüpsultan Belediyesi, ilçede görev yapan ,sağlık ordusunun isimsiz neferleri olarak bilinen, hemşirelere kupa hediye etti. Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşirelere hediyeler takdim edildi.

Yayın: 13 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 13.05.2020 21:33:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 “HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”
 
Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nde ameliyathane hemşireliği yapan Mülkiye Okyay bu süre zarfında Eyüpsultan Belediyesi’nden gördükleri desteği şu sözlerle ifade etti: “26 yıldır Eyüpsultan devlet Hastanesinde ameliyathane hemşiresi olarak çalışıyorum. Bu süre içerisinden Eyüpsultan Belediyesi çok güzel katkılarda bulundu bize gerek anneler gününde, gerek hemşireler gününde. Öncelikle Belediye Başkanımıza ve tüm Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Her dakika yanımızda olduğu için. Gerçekten hemşireler olarak sağlıkçılar olarak çok zor anlar yaşadık.”
 

Eyüpsultan Devlet Hastanesi ameliyathane sorumlusu Taştan Sancaktar ise  “İnanılmaz zor süreçler yaşadık. Fakat biraz alıştık gibi sanki, hastalığa da neler yapmamız gerektiğine alıştık daha doğrusu. Korunmamız gerektiğine alıştık. Fakat bize yardımcı olan Eyüpsultan Belediye Başkanına, diğer yardımsever arkadaşlara çok teşekkür ederiz her zaman yanımızdalardı. Hemşire arkadaşlarım adına gönülden, yürekten teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732