Hayvanseverler İstMarina’da Buluştu!

Petival Festivali İstMarina AVM’de Renkli Anlara Sahne Oldu Türkiye'nin Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali “Petival”, 11 - 12 - 13 Ekim’de İstMarina AVM’de gerçekleşti. Birbirinden özel etkinlikler ve sürprizlere sahne olan festivale evcil hayvanlarıyla birlikte katılan ziyaretçiler 3 gün boyunca keyifli anlar yaşadı.

Gündem Yayın: 18 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2019 12:03:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve açık hava

İstMarina AVM geçtiğimiz hafta Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ‘Petival’e ev sahipliği yaptı. Hayvan sevgisini pekiştirmeyi ve ziyaretçilerin patili dostlarıyla birlikte keyifli zaman geçirmelerini amaçlayan etkinlik 3 gün boyunca renkli anlara sahne oldu.

 

Uzman eğitmenler, veterinerler, ünlü konuklarla söyleşiler, birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalar, şovlar, çocuklar için atölyeler ve evcil hayvan ürünlerinin satıldığı stantların bulunduğu festival İstMarina AVM kasaba alanında kurulan özel mekanda düzenlendi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, oturuyor, köpek ve iç mekan

Açılışını ünlü radyocu Sarı Şeker Sema yaptığı etkinlik, 3 gün boyunca veteriner hekimlerin hayvan sağlığı ve eğitimleri hakkında yaptığı bilinçlendirme söyleşileriyle devam etti. Eğitmen Alper Ustagil ile yapılan ‘köpeğini tanıyor musun’ test yarışması ve diğer ödüllü yetenek yarışmalarıyla keyifli anlar geçiren ziyaretçiler, Astrolog Vedat Delek’in, son günlerin yükselen trendi pet astroloji üzerine gerçekleştirdiği keyifli söyleşiye eşlik ettiler.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, köpek

Stant alışverişlerinin yanı sıra gün boyu çocuklar için düzenlenen, kuş ve kedi evi boyama gibi birçok çocuk atölyesinin gerçekleştirildiği festivalde, sahibine en çok benzeyen köpek yarışması düzenlenerek ziyaretçi alkışlarına göre ilk 3 yarışmacıya madalya ve kupa takdim edildi.

Festival, Fırat Köpek Eğitim Merkezi eğitmeni eşliğinde gerçekleşen özel eğitimli guard köpeği Zeyna’nın şovunun ardından müzik dinletisi ile 19.00'da sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732