Hayat Holding’den Salgınla Mücadele Desteğine Devam: “Milli Dayanışma Kampanyası”na 7 milyon TL

Hayat Holding, Covid-19 mücadelesi kapsamında karantina hastanelerinde kullanılmak üzere 10 tır hijyenik ürün yardımıyla başladığı desteğini, “Milli Dayanışma Kampanyası”na 7 milyon TL katkı ile sürdürüyor.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 22:33:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hayat Holding, memleketine ve toplumuna hizmet etme sorumluluğuyla 1937’den bu yana tam 83 yıldır üretime aralıksız devam ediyor. Holding; hızlı tüketim ürünleri sektöründe Hayat Kimya, ağaç bazlı panel sektöründe Kastamonu Entegre ve liman işletmeciliği sektöründe Limaş başta olmak üzere her biri kendi sektörünün lider oyuncuları arasında yer alan şirketleri ile Avrupa, Afrika ve Asya’da 36 tesisiyle faaliyetlerini sürdürüyor.


Hayat Holding, salgınla mücadelenin ilk günlerinde kamu hastanelerinin hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılamak için Sağlık Bakanlığı’na 5 tır Bingo Oxyjen çamaşır suyu, 5 tır Papia, Familia, Focus tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, kutu ve cep mendil olmak üzere toplam 10 tır hijyenik ürün yardımında bulundu.

 

Toplum sağlığı için maddi ve manevi desteğini sürdüren holding; Hayat Kimya, Kastamonu Entegre ve Limaş katılımıyla “Milli Dayanışma Kampanyası”na 7 milyon TL ile katkı sağladı.
 

Şirketleri, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları ve ihracatçıları arasında ilk 50’de yer alan Hayat Holding’den, salgınla mücadele konusunda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Köklerimizden gelen dayanışma ruhuyla, bu zorlu sürecin de üstesinden gelineceğine inanıyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732