HAYIR ÇARŞISININ HAYRI ÇEVRE KİRLİLİĞİ OLDU

Erzurum Merkez Semtlerinden olan Yeğenağa’da Büyük Şehir belediyesi tarafından yapılan hayır çarşısının çevresine atılan çöpler semt için pek hayırlı olmadı.

Yayın: 27 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 27.09.2020 23:10:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çevre sakinlerinden bazı vatandaşlar belediyeye gidip durumu anlatmış olmalarına rağmen hayır çarşısı önünde bulunan çöplerin ve atıkların toplanmadıklarını ileri sürdüler. Ortada pislik yolu ile bulaşan Covit 19 gibi salgını yaşadığımız bu hassas günlerde böyle ne olduğu belli olmayan atıkların belediyelerce temizlenmemesi, vatandaşı isyan ettirdi. Vatandaşlar belediyelerden cevap alamayınca çareyi Muhalefet partisi Merkez Parti İl binasında soluğu aldı. Vatandaş Merkez Parti İl Başkanı Ahmet Yılmaz’a derdini anlatan vatandaş sizler bu şehrin önde gelenleri ve muhalif siyasi partilerisiniz şehrin sorunlarını dile getirip hatta o sorunların çözümü için çabalamalısınız dedi.

İl Başkanı Yılmaz; Vatandaşların sorunları ile ilgileneceğini belediyeler ile iletişime geçeceğini ifade ederek vatandaşı sakinleştirdi. Vatandaştan merkez Parti İl Başkanlığına gelen bir mesaj da ise vatandaş sorununu şöyle dile getirdi.

Merhabalar ben Yeğenağa mahallesi Salih kavaz sokakta ikamet etmekteyim. Yeğenağa iş merkezinde bulunan Hayırçarşısı  işe yaramayan malzemeleri getirip sokağa attı ancak Belediyemize ait olan çöp arabaları da resimde görülen malzemeleri 2 gündür almadıklarını ve çöplerin iyice mahalleye dağilarak böyle bir dönemde çevrenin böyle pislik içinde olması mahalle sakinleri be memleketimiz için çok kötü bir durum bu durumun acilen çözülerek mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732