HANDE SORAL ve İSMAİL DEMİRCİ BİRLİKTE İLK KEZ KAPAK YILDIZI OLDU

Hande Soral : “Aşkın en güzel hali demlenmiş hali” İsmail Demirci: “Ben aşkı tanımlamaktan çok yaşamayı tercih edenlerdenim” Hande Soral: “Güven temelinde kurulmayan bir ilişkide huzur ve mutluluk zor” İsmail Demirci: “ Mutluluğun sırrı sağlık”

Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 01:32:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ekranların sevilen yüzleri Hande Soral ve İsmail Demirci ilk kez MAG Şubat sayısı için objektif karşısına geçti. Emre Yunusoğlu objektifine aşk dolu pozlar veren güzel ve başarılı çift kendileri ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

14 Ekim 2017’de dünyaevine giren başarılı çift Hande Soral ve İsmail Demirci, MAG Şubat sayısında aşklarını anlattı. Genellikle zıt karakterler olsalarda orta yol bularak anlaştıklarını söyleyen başarılı çift, iyi bir oyun arkadaşı olduklarını belirtti. Bir birlerini çok iyi tanıdıklarını ancak ayrı karakterler olduklarını söyleyen oyuncu çift, kariyerleri ile ilgili de gelecek hedeflerini anlattı. Seçim yaparken senaryoya öncelik verdiklerini belirten başarılı çift gelecek projelerini de MAG okurları ile paylaştı.

Aşk dolu kareleri ile ilk kez birlikte objektif karşısına geçen Hande Soral ve İsmail Demirci’nin kapak yıldızı olduğu MAG Şubat sayısı, Sevgililer Günü ve kayak özel röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732