Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan Oldu

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010 yılında kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu.

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 09.08.2020 19:39:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Halk Sigorta çatısı altında 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürlük görevini sürdürüyordu.

Halk GYO'nun 10 yıllık tarihi boyunca imza attığı nitelikli projelerle, hem yatırımcılarına hem de yatırım gerçekleştirdiği bölgelere değer katan güçlü bir vizyonu olduğuna dikkat çeken Halk GYO Genel Müdürü Bülent KARAN, “Finansal anlamda verimliliği ön planda tutan, proje çalışmalarını planlı şekilde yürüterek dengeli şekilde büyüyen bir şirketiz.

Ana hissedarımız Halkbank'tan aldığımız güç ve deneyimli kadrolarımızla bundan sonra da paydaşlarımızla yakın ilişki içinde olmayı sürdürecek, sektörde iz bırakan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Petrol Mühendisliği Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Bülent KARAN, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Yüksek Lisansını yaptı.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan Oldu

İş hayatına 1991 yılında başlayan Karan medya, reklam, inşaat ve gıda sektörlerinde de yönetici kademelerinde görev yaptı. 2006 yılında Halk Sigorta A.Ş.’de Pazarlama Grup Müdürü olarak göreve başlayan KARAN, 2016 yılından bu yana Halk Sigorta Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Karan evli ve 2 çocuk babası.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732