HALİL KARAAPINARDAN KANDİL MESAJI

Esenyurt Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı ve Erzurum Konfederasyonu Kurucular kurulu Üyesi Genel başkan yardımcısı Halil Karapınar Berat kandili için bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 17:23:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Karapınar; ( Covid 19) salgını sebebi ile ülkemizin zor günler geçirdiğini, bu süreçte tüm hemşerilerim ve milletimizden istirhamım, Devletimizin uyarılarına duyarlı olmaları ve mümkün mertebe zorunlu olmadıkça evlerinde kalmalarını rica ediyorum. Salgından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim ve tedavisi devam eden hastalarımıza Allahtan acil şifa dilerim dedi.
Karapınar; Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, kandilin yüce Allah'ın rahmet ve merhametine sığınıldığı, gönüllerin tövbe ile arındırıldığı özel geceler olduğunu belirtti.
Karapınar; "Bu mübarek gecenin insanlığa sunduğu manevi iklimde beratımızı almamıza vesile olacak olan Yüce Rabbimizin ilahi mesajına kulak vermekle, Efendimizin üstün ahlakını kendimize örnek almakla mümkün olacağının bilinci ile tutum ve davranışlarımızı yeniden gözden geçirmek için bir fırsattır. Rabbimize, nefsimize, neslimize ve bütün insanlığa karşı sorumlu olduğumuzun idraki içerisinde yaşadığımız hayatın geçici olduğunu, Allah katında kalıcı olanın iman ve yararlı işler olduğu şuuru ile her türlü dargınlık, kırgınlık, kin ve nefret yerine sevgi, şefkat, merhamet tohumlarını ekelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın kandilini tebrik eder, bu gecede yapılan duaların kardeşliğimizin güçlenmesine, beraberliğimizin perçinlenmesine, insanlık aleminin barış, sağlık ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732