Hadise'nin bikinili pozundaki göğüs detayı dikkat çekti! Yüzlerce kişi aynı yorumu yaptı

Cesur pozlarıyla çok konuşulan Hadise, bikinili paylaşımıyla olay oldu. Hadise'nin pozunda göğsündeki detay ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 15:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kıyafetleri, dansları, ve özel hayatıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı Hadise'en yaz sonu tbt notuyla bikinili paylaşım geldi. Hadise'yi bikinili gören takipçileri rahat durmadı.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

9.9 milyon takipçili Instagram hesabından bikinili fotoğrafını yayımlayan Hadise'ye takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Hadise yayımladığı fotoğrafa, "Yaklaştığında yaz geliyor." notunu ekledi.

 

 

"SİLİKONUN MU PATLADI?"

Hadise'nin binlerce yorum gelen pozunda bir detay öne çıktı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcının göğsünün birinin büyük birinin küçük olduğunu ve silikonunun patladığını iddia etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732