Gürültü yapan komşu çocuklarının başından aşağıya pis kokulu sarı bir sıvı döktü

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Mısırlı bir ailenin komşusu olan kadın, çocukların ses yaptığı gerekçesiyle 2 gün arayla çocukların başından aşağıya pis kokulu sarı bir sıvı döktü. "İdrar mı, klozetten alınan lağım suyu mu bilmiyoruz" diyen baba, komşudan şikayetçi olurken, diğer apartman sakinleri de kadına tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 18 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2021 11:53:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçen pazar Üçevler Mahallesi'nde 10 ailenin oturduğu 5 katlı bir binada meydana gelen olayda, iddiaya göre giriş katta oturan Nurcan Sırma, üst katında oturan Mısırlı bir ailenin 4 çocuğunun gürültü yaptığını öne sürerek, Mısırlı ailenin kapısını çaldı ve bağırmaya başladı.

PİS KOKAN BİR SIVI DÖKTÜ

Nurcan Sırma, gürültü çıkarmakla suçladığı çocuklardan 6 yaşındaki Jane Abdülaziz'in başına yanında getirdiği rengi sarı olan ve pis kokan bir kova suyu döktü. Sırma, iddiaya göre, iki gün önce de saat 14.30 sıralarında binanın önünde gürültü yaptıkları gerekçesiyle Jane Abdülaziz'in başından aşağıya rengi sarı olan ve pis kokan bir kova suyu dökmüştü.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine bir fabrikada çalışan Mısırlı Mahmut Fatih Ahmet Abdülaziz, evlerine kadar gelen ve kızının üzerine iki kez pis su döktüğünü öne sürdüğü komşusundan şikayetçi oldu. Abdülaziz, olaydan hemen sonra çektiği görüntüleri de polise gösterdi. Polis, şikayet üzerine kadını ve şikayetçi Abdülaziz'i polis merkezine götürerek ifadesine başvurdu.

"NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

Yaşananları anlatan Abdülaziz, "Dün saat 19.00 sıralarında pis kokulu suyu çocuklarımızın üzerine dökmüş. İki gün öncede yine aynı şeyi yapmış. Bu su idrar mı, klozetten alınan lağım suyu mu bilmiyoruz. Ancak, çok pis kokuyor" dedi.

Esenyurt'ta komşular birbirine girdi: Bu su idrar mı, klozetten alınan lağım suyu mu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMŞULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Olayı duyan komşular da Nurcan Sırma'nın oturduğu evin önüne gelerek yaptıklarını yanlış olduğunu belirterek tartıştı. Komşusunun "Çocukların üzerine neden pis tuvalet suyu döktünüz?" şeklindeki sorusuna Nurcan Sırma, "Ben dökmedim" diye cevap verdi.

Gürültü yapan komşu çocuklarının başından aşağıya pis kokulu sarı bir sıvı döktü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732