Google'da İlk Sırada Yer Alan Yapı Yıkılıyor

Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığı vakit ilk sırada yer alan Kahramanmaraş'ta binanın yarısı kullanılmayan sarı kırmızı mavi renkli bina, yüksek maliyet sebebiyle yıkılmadığı için kentin silüetini de bozmaya devam ediyor.

Yayın: 04 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2020 19:34:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, özel idare ve valilik binalarını yıkıp yerine yapılacak olan kent meydanı projesini Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediyesi meclislerinde üyelere anlattı.

Google'da İlk Sırada Yer Alan Yapı Yıkılıyor

Geçen sene kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a kentsel dönüşümle alakalı bilgi verdiğini söyleyen Güngör, "Şehrimizin geleceği, vatandaşlarımızın refahı için tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz.

Google'da İlk Sırada Yer Alan Yapı Yıkılıyor

Ortaya koymayı planladığımız projelerimizi siz değerli meclis üyelerimizle şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ediyoruz. Bu kapsamda ortaya çıkan projelerimiz var. İnşallah bu projeleri kısa zamanda hayata geçirmeyi hedefliyoruz."

Dünyanın en saçma binası olarak adlandırılan özel idare binası için Kahramanmaraşlıların isteği ise binanın yıkılması yönünde olurken, kimi vatandaş da adres sormada kimisi de fotoğraf çektirmek için farklı bir yapıt olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerinde 1994 senesinde hizmete giren bina, 2 bin 110 metrekare yere kuruldu sarı, mavi ve kırmızı renklerle kentin her yerinden görünmekte. 90 bölümden oluşan binada, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Kaymakamlığının yanı sıra, bünyesinde çeşitli iş yerleri de barındırmakta.

Kahramanmaraş'ta iş merkezi olarak yapılan 19 katlı bina, arama motoru Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman 290 bin sonuç arasında ilk sırada yer almakta.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732