Göktürk’e Meyve Bahçesi Yapıldı

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk’te bulunan boş bir alanı meyve bahçesi haline getirdi.

Yayın: 05 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 05.05.2020 21:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

65 ADET MEYVE FİDANI DİKİLDİ

Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmada, 1. Kahraman Sokak üzerindeki boş bir alan yeşillendirilerek, aralarında dut, elma, kiraz, şeftali, erik, badem ve ayva gibi meyvelerin bulunduğu 16 farklı türde 65 adet meyve fidanı dikildi.
 
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, meyve bahçesi yapılan alana giderek incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar ve dikim yapılan fidanlarla ilgili bilgi alan Başkan Deniz Köken, Eyüpsultan’da yaşayan her bir bireyin her şeyin en iyisine layık olduğunu, Eyüpsultan’ı daha yeşil bir hale getirmek için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
 

Park Bahçeler Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmayla boş alan bu sayede hem yeşillendirilmiş oldu hem de içerisinde farklı meyvelerin yetişeceği meyve bahçesi haline geldi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732