Glasgow Rangers-Galatasaray maçı şifresiz yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, UEFA Avrupa Ligi play off turunda oynanacak Rangers-Galatasaray maçının Teve 2 kanalından şifresiz yayınlanacağı müjdesini verdi.

Yayın: 29 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 29.09.2020 20:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play off turundaki Glasgow Rangers maçı Teve 2 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Konuyla ilgili twitter hesabından açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın 1 Ekim'de Rangers ile oynayacağı karşılaşma Teve 2'de yayınlanacak. Başarılar Galatasaray" ifadelerini kullandı.

Glasgow Rangers-Galatasaray maçı şifresiz yayınlanacak

G.SARAY'DAN BAKAN KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Sosyal medyadaki paylaşımın ardından Galatasaray da resmi twitter hesabı üzerinden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun twitini paylaşarak teşekkür etti.

Glasgow Rangers-Galatasaray maçı şifresiz yayınlanacak

ZORLU MÜCADELE 1 EKİM'DE

Glasgow Rangers ile Galatasaray arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play off maçı 1 Ekim perşembe günü saat 21.45'te başlayacak.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732