GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLIYOR!

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG); Gençlik Haftasını 18-24 Mayıs tarihlerinde #GençİsterseOlur sloganıyla kutluyor!

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2020 16:57:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

2002 yılında kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı; “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” diyerek gençlerin sosyal sorunlara çözüm üreten projelerini destekliyor, burs imkanlarıyla eğitimlerine katkı sağlıyor. Türkiye genelinde Toplum Gönüllüsü gençlerin; her yıl çocuk haklarından kültür sanata, engelli farkındalığından sağlığa, hayvan haklarından sürdürülebilir yaşama kadar birçok temada projeler üreterek sosyal fayda yaratan çalışmalarına dikkat çeken vakıf; gençlere fırsat tanındığında neler yapılabileceğini gösteriyor.

 

Gençlere alan yaratıp, onları güçlendirmeyi ve kendi potansiyellerinin farkına varmalarını amaçlayan TOG, Gençlik Haftası’nı da #GençİsterseOlur sloganıyla Toplum Gönüllüsü gençleri ve yarattıkları değerleri anlatarak kutluyor!

 

18-24 Mayıs tarihlerinde kutlanacak Gençlik Haftası boyunca ünlü isimlerle canlı yayınlar, bilgilendirici webinarlar ve online turnuvalar düzenlenecek!

Gençlik Haftası kapsamında; Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu ve Doğu Demirkol gibi sevilen isimler TOG Vakfı Instagram hesabından yapılacak canlı röportajlarla gençlerle buluşacak! Ayrıca alanında uzman kişilerin yapacağı webinarlar ve online turnuvalarla gençler hem eğlenceli vakit geçirecek hem de kişisel gelişim fırsatlarından yararlanabilecek!

 

Gençlik Haftası’na özel hayata geçirilen “Evde Maraton Var” projesiyle de hareketsizlikten şikayet ettiğimiz bugünlerde spor yaparak sosyal fayda yaratmak isteyenler Toplum Gönüllüsü gençlerin projelerine destek olacak!

 

TOG; #GençliğinGücü’ ne inanan ve #GençİsterseOlur diyen herkesi bu eğlenceli haftayı birlikte kutlamaya ve gençlerin yarattığı bu değere ortak olup birlikte daha fazlasını yapmaya davet ediyor!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732