Gelecek Partisi’ne Büyük Katılım

Gelecek Partisi’ne katılacak olan isimler arasında İstanbul siyasetinde tanınan önemli siyasetçiler ve önemli STK temsilcilerinin olduğu ifade ediliyor.

Siyaset Yayın: 16 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 16.08.2020 10:42:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

1.Olağan İl Kongresini yapacak olan Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in bir taraftan Yönetim Listesini hazırladığı bir taraftan da Kongrede diğer partilerden Gelecek Partisi’ne katılacak olan isimlerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.

İl Başkanı İsa Mesih Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gelecek Partisi ailemiz büyüyor. Yarın yapılacak olan İstanbul İl Kongremizde partimize çok sayıda yeni üye katılımı olacak. Önemli siyasetçi ve STK Temsilcilerinin partimize katılacağı bu heyecanı birlikte yaşayalım İstanbul” açıklamasında bulundu.

İstanbul İl Kongresinde Gelecek Partisi’ne katılacak olan önemli isimlere Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından üyelik rozeti takılacak.  

Gelecek Partisine katılan isimler İstanbul’da birbirinden farklı kesimleri temsil ediyor ve bu isimlerin toplamda binlerce ifade edilen çevreleriyle birlikte partiye katılım sağlayacağı ifade ediliyor.  

Gelecek Partisi İstanbul İl Kongresi 16 Ağustos Pazar Günü saat 15.00’da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732