Galatasaray'da Feghouli, Denizlispor maçının kadrosuna alınmadı

Galatasaray'da Sofiane Feghouli, geçtiğimiz günlerde geçirdiği böbrek taşı ameliyatı sebebiyle Yukatel Denizlispor maçının kadrosuna alınmadı.

Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2019 15:23:30
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nun ilk haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'a konuk olacak Galatasaray, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınmayla başlayıp, koordinasyon sürat çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynanırken, idmanın ana bölümde ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışmalar yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sarı-kırmızılılarda Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir, sahada adaptasyon ve kondisyon çalışmalarına başlarken, böbrek taşı nedeniyle ameliyat edilen ve evinde istirahat halinde olan Sofiane Feghouli antrenmanda yer almadı.

İŞTE DENİZLİSPOR MAÇI KADROSU

Galatasaray'ın Denizlispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: " Fernando MusleraAhmet Çalık, Jean Michaël Seri, Adem BüyükSelçuk İnanYounes BelhandaRyan BabelMartin LinnesRyan DonkYunus AkgünÖmer BayramJimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Christian LuyindamaAtalay BabacanOkan Kocuk, Erencan Yardımcı, Marcos Teixeira, Yuto NagatomoMbaye Diagne, Emre Mor."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732