Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çekti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, Antalyaspor yenilgisi sonrası sunucu, moda tasarımcısı ve model Hofit Golan ile eğlendiği videoyu Instagram hesabından yayınladı. Rami tepkiler sonrası videoları sosyal medya hesabından kaldırdı.

Yayın: 07 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2019 18:32:08
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, Antalyaspor yenilgisi sonrası sarışın güzel Hofit Golan ile eğlendiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Adil Rami

"YETER BIKTIK"

Instagram hesabının hikaye bölümünden model Hofit Golan samimi şekilde eğlendiği video yayınlayan Adil Rami tepkiler sonrası videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili, "İş ahlakı olmayan futbolcuyu artık getirmeyin Fenerbahçe'ye yeter bıktık." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732