Fenerbahçe'den son dakika yeni hoca açıklaması

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Trabzonspor maçının ardından konuştu. Özsoy, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" dedi.

Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 01:32:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Fenerbahçe Başkanvekili Semih ÖzsoyTrabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özsoy, "Nihai karar Antalya maçında sonra alındı. Enderi görülmeyen ama çokta eleştirildiğimiz inandığımız bir şey yaptık. Herkesin yapabileceği ve girebileceği bir risk değildi. Trabzon gibi güçlü bir rakibe karşı yollarımızın ayrıldığı hocamızla güvenerek yola devam ettik. Avrupa'da olduğu zaman bize örnek verilen bu sene rakip takımın hocasıyla anlaşıp da sezon içinde karşısına rakip olarak çıktığında bak ne kadar medeniler deniliyor. Lakin biz yaptığımızda neden böyle yaptınız dendi. Oyuncularımızda bundan sonra bu sorumluluğun bilincinde hocalarının bıraktığı yerden devam edecekler" ifadelerini kullandı.

"BURASI FENERBAHÇE"

Özsoy, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" ifadelerini kullandı. Özsoy, "Yeni hoca Denizlispor maçına yetişmez sanırım?" şeklindeki soruya ise "Burası Fenerbahçe" cevabını verdi.

Fenerbahçe'den son dakika yeni hoca açıklaması

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732