Fenerbahçe-Alanyaspor maçında Ümit Öztürk'ten çok konuşulan penaltı kararı

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u konuk ettiği maçta Alanyaspor'un kullandığı penaltı çok konuşuldu. İlk olarak Papiss Cisse'nin vuruşunda Altay penaltıyı çıkardı. Ancak hakem Ümit Öztürk, Altay'ın çizgiye basmadığı gerekçesiyle penaltıyı tekrar etti. Bu pozisyona sarı-lacivertliler uzun süre itiraz etti.

Yayın: 08 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.02.2020 22:12:56
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Takip EtGoogle News

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki maçın ilk yarısında tartışılan bir pozisyon yaşandı. Maçın 21. dakikasında Jailson'un eline çarpan top sonrası hakem Ümit Öztürk VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izledi ve penaltı noktasını gösterdi.

CİSSE 2. VURUŞUNDA TOPU AĞLARLA BULUŞTURDU

Penaltı için Papiss Cisse topun başına geçti. Cisse'nin vuruşunda Altay Bayındır gole izin vermedi. Ancak Ümit Öztürk, Altay Bayındır'ın çizgiye basmadığı gerekçesiyle penaltıyı tekrar etti. Cisse bu kez topu ağlarla buluşturdu. Bu karara Fenerbahçeli futbolcular uzun süre itiraz etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732