Fedor Smolov, Fenerbahçe'yle Alakalı Flaş Açıklama

Transfer çalışmaları devam eden Fenerbahçe' yapılan anlaşmaya vardığı iddia edilen Rus golcü Fedor Smolov, çıkan haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.

Yayın: 09 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 09.08.2020 17:52:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Smolov, Fenerbahçe'yle anlaşma yaptığı yönündeki çıkan haberleri yalanladı.

Transfer çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı iddia edilen Rus golcü Fedor Smolov, sarı-lacivertli takımla alakalı çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

ÇIKAN HABERLER DOĞRU DEĞİL

Rus basınından Polina Kuimova'ya konuşan 30 yaşında olan golcü, "Fenerbahçe ile anlaştığım yönündeki çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Lokomotiv Moskova'nın futbolcusuyum ve bu kulübün daha iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım.

2018 senesinden beri Lokomotiv Moskova'da forma giyen Fedor Smolov, geçen sezon ikinci yarısında İspanya Ligi takımlarından Celta Vigo'ya kiralandı.30 yaşındaki forvet, geçen sezonun ilk yarısında Lokomotiv Moskova ile ligde 14 maça çıktı.

3 gol atıp, 3 de asist yaptı. Smolov, geçen sezon ikinci yarısında formasını giydiği Celta Vigo'da 14 maçta, 2 gol kaydetti.

Fedor Smolov'un, kulübüyle olan kontratı Haziran 2022'yılı sona erecek. Rus oyuncu kariyerinde Dinamo Moskova, Feyenoord, Anzhi ve Krasnodar formaları da giydi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732